Mina mina mina

5. Jul 2009

tantsupeo eri. – pühapäev, kell on 16.48

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 03:49

Tantsupidu on läbi! :D

Kuidas siis see aasta oli? ..ikkagi uues rühmas ja nii..

Algus oli väga lahe! No tõsiselt kohe! Mõni inimene on lihtsalt üle prahi! ..teine pool peost.. hmm.. ja mõni inimene.. %&/%&#¤%&

Ma siis räägin… tantsupeo reedesel (kuni selle ajani oli kõik ÜLIPERFECT!) päeval (hommikul) tuli minu tantsupartneri päris partner/abikaasa kohale. No ta oli neljapäeval ka seal poolest päevast natuke vaadanud.. ja ütles, et tema tahab esineda. Absoluutselt KÕIK olid vastu! ..sellest tekkis ikka meeletu tüli ja draamat! õudne!! (oli pisaraid, karjumist, solvumist ja kõike muud..) Kõik olid vastu seepärast, et see oli ju ebaaus kõigi suhtes.. ja kõige rohkem minu suhtes. Tal oli muidu algselt tantsuõpetajaga kokku lepitud, et ta saab ka tantsida..aga ta pidi käima kõigis proovides, täpselt nagu minagi (..nooh.. teistel gruppidel oli ka nii.. ja kõik olid algusest kohal..)  Isegi tantsuõpetaja ütles, et tema ei tantsi, et tema ei ole proovides käinud, et mina tantsin.

Eniveii.. siuke tüli tuli sellest ikka! JUBE! ..ja kusjuures kõik olid minu poolt (…mingi igal vabal hetkel rääkisid seda tüdrukut mingi taga ja värki.. ja et see on minu suhtes ebaaus ja paska..  mul endal oli suht pohhui alguses..).  Minu tantsupartner ju mingi solvus ka, et kõik olid selle tüdruku vastu ..ja siis mingi (no me pidime juba väljakule mingit asja tegema minema) ei tulnudki platsile… ja ma pidin mingi üksi seal olema..

..eniveii… lõpuks oli ikka nii, et see tüdruk sai oma tahtmise  ja viimased päevad pidin suht niisama passida.. (no pooled esinemised olid tal ja pooled mul..)  aga ikkagi!

Ma olin ikka väga vihane! – vabandust, OLEN SIIANI! Türa, ma vihkan seda hoora!

ok..kas inimene ise ei taipa kui egoist ta on?! …

no..karma tuleb tagasi.. (..no kui tuleb.)

…eniveii.. aga lõpp oli ikka väga armas! .. :) ..kõik mingi hug’isid ja värki.. tegime pilti ja paska. :) hästi tore oli. Kõik tahtsid, et ma järgmine aasta ka nendega oleksin ja värki.. niiet.. lõpp hea kõik hea! :)

..aga muidu oli tantsupidu ikka väga lahe! (ma mõtlen alguse poolt.) Tegime pidu mingi koolis ja värki.. tüübid tegid striptiisi.. urr.. ei jahh.. mul oli ikka väga lõbus. :)

..ja te ei kujuta ettegi, kui palju kuumi tüüpe tantsupeol oli! ;) ..urrrr… ou yeah!

aaa..ja seoses rahvatantsu poistega.. eino normaalne eks! nii kui meeste tants oli tehtud, läksid kõik (liialdan – ENAMUS!) mehi õlut jooma.. päris hea.. :)

Eile oli siis veel laulupidu kah eks.. seal oli ikka SITAKS rahvast! …lõpupoole läksid paljud minema, aga algus oli küll, et lihtsalt kuskile ei saanud minna! ..õudne.. ja kedagi leida oli suht väga impossible!

(..nägin Pulmaisa.. rääkisime juttu kah. :) .. tore poiss.)

..aga nüüd kõige tähtsam. keda ma veel nägin?  ma vist rääkisin, et pidin ühe usa-eestlasega kokku saama. eniveii.. no ta oli laulupeol..niiet saimegi.. that was kinda kriipi! ..kõige lahedam osa temaga tutvumisel oli tutvumine tema sugulastega! :) is that weird or what? ..mingi tal oli seal vanaisa, ema, õde ja veel mingi vana naine… mingi hullult chattisime ja tegime nalja ja värki.. :) ..hullult toredad olid.. aga see tüüp. well.. hallooo!!!! ..me suht alles nägime üksteist esimest korda..ja ta kohe mingi haaras mul käest kinni ja värki.. wtf?  ok..see on suva… aga lihtsalt..

Õhtul pidime välja minema.. aga kuna ma olin tohutult väsinud (rongkäik ja paska..) siis jäin kogemata magama ja hiljem saatsin sõnumi, et äkki homme?… loodame, et ta ei helista! ..ses suhtes, et ma olen täna ka väsinud ja ma ei viitsi kellegiga suhelda..

..tahan lihtsalt olla!  …no ja oma simsi mängida..  :)

..no vaatab.. aga praegu lähen vist magama..sest nagu ma ennist mainisin, on mul tohutu uni ja väsimus.

..aitab selleks korraks tantsupeost.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik