Mina mina mina

28. Jul 2009

hoorakostüüm. – teisipäev, kell on 18.16

Kategoorias: hot piece of ass...,nädalad...päevad...blablabla — villu @ 05:17

Milline tunne on riietuda nagu hoor ja linna minna?

..noo.. suht põnev. Igatahes. millegipärast tuli mul tuju panna oma katkised võrksukad, kontsad, rohelise kleidi ja oma nahktagi selga ning keset päeva nii linna minna.   ..samas on vist teada, et mul on suht suva, mida ma selga panen (no loomulikult mitte täiesti suva.. ses mõttes, et mingeid mõttetuid riideid eriti nagu ei ole mõtet selga panna.. selles mõttes..). Aga ei.. põnev. Kusjuuuures.. ma isegi kuulsin, et mingid vanemad naised ütlesid vist “ISSSSAND…” vms.. aga no kes teab.. ehk sain mina valesti aru.

..vot niipalju siis minu elupõnevast elust.

Õhtul lähme Svea, Liisa ja Kerliga Clazz’i. Niiet põnev. põnev. Raha mul küll ei ole, aga eks ma siis rüüpan teen or something. Aga samas.. mul olekski väike alkovaba periood kasulik. you know. ..peale selle olen ma joovastuses millestki palju enamast kui mingi alkohol! ou yeah! ;)

Isa helistas just..ja tuleb välja, et homme pean natuke aega seal rattapoes tööl olema. ..ja see ei ole üldse halb mõte. Aitab mul mõtteid mujal hoida.. peale selle on seal ülihea nett! ..ja saaksin üle pika aja msn’i!

Seoses Suure-Viiuli-Tüübiga. Kuna ma ei taha mingi pussy-ass olla ning mingi 80′selt mõelda, et “oi, mis oleks kui ma oleks seda teinud või teist teinud..”, siis kuskil neljapäeval or something helistan Suure-Viiuliga-Tüübile. Niiet vaatab..  peaasi, et ma siin saikoks ei muutu!

(..no kui ma päris saiko oleksin, siis ma oleksin talle juba miljon korda helistanud, saatnud tuhandeid sõnumeid, jälitanud teda jne.jne.jne….)

ohh..ma ei saa…ta on ikka NII CUTE! :)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik