Mina mina mina

30. Jul 2009

miks ma nii mõttetuks olen muutunud? – neljapäev, kell on 1.55

Kategoorias: hot piece of ass...,nädalad...päevad...blablabla — villu @ 12:55

Ma mõtlesin, et ma peaksin oma mõtlemist veidi muutma!

Esiteks on väga tobe ja mõttetu koguaeg mingist tüübist mõelda (ma saan aru jah, et ta mulle väga-väga-väga meeldib). Peale selle, nagunii on kõik mehed munnid, niiet miks ma isegi vaevun?!

Teiseks. Hallooooo! Ta on mingi faking maakas. (okok. ma ei ütleks never nii, aga äkki see aitab mind) Niiet mida iganes.

ps! ma tegin seda jälle! …mõttetu ajaraiskamine.

..samas on vahepeal nii tore nii kriipis meeleolus olla.

Muuseas, täna on see päev, kus ma lubasin endale, et helistan talle. Millegipärast alguses ma tahtsin hullult helistada, aga enam ma seda nii väga ei taha.. või nooh.. ma ei taha mingi kuulda, et tal on kiire or something..

OK AITAB! ÄRA OLE SIUKE PUSSY-ASS!!! Tõsiselt ka!  ..varsti (ehk) saan teada, kas on midagi või mitte.. ja kui ei ole, siis saangi rahulikult oma endise elu juurde tagasi minna. Ehk siis lots of drinking & party!!! ..peale selle..kohe-kohe sõidan ju Prantsusmaale.. niiet urrr.. ;)

Sorry, et mu viimased postitused on olnud nii meeletult magedad ja mõttetud ja üleüldse väga haiged. Aga samas.. nii ma ehk räägin sellest vähem. Kujutage ette, kui te peaksite minuga koguaeg koos olema! (OU GAAD!) No mõni teist on seda tegelt läbi elanud.. aitähh muidu! :)

( :) ..vb saate veel lugeda.. muhahahahaa!)

ps! ma mõtlesin täna, et ei tea, miks ei ole sim’is nii, et mu sims saaks end purju juua. Ses mõttes, et ta saaks valida, et kas juua veini või rummi või viina või õlut vms ja siis ise vaatan, et palju ta joob. Suht lahe oleks. Kui endal ei ole raha, et juua, siis vähemalt simsiga saab juua. :)

(nali.nali.)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik