Mina mina mina

2. Aug 2009

ice girl – pühapäev, kell on 14.40

Ohh.. mõtlen siin koguaeg, et peaks alkoholist loobuma, aga kuidagi ikka satun samale teele..

(..aga no pole hullu..)

Eile käisime Anniga siis väljas. Suht lahe oli, et ma pidin elukäbe pesus käima ja veel enne 22′te poodi jõudma. Hea, et mul ratas on. Saime kokku ja vaikselt libistasime kuskil pargis vägijooki ja hullult chattisime.. suht cool oli.

Kuna mul oli plaan ikkagi Kukusse minna, siis sinna me ka läksime. Seal oli nagu tohutult vähe inimesi, aga sellegipoolest väga fun. Kui te sellist asja mäletate, siis kunagi Reporteris näitas üht naist, kes tegi mingit jääkunsti or something.. mingi oli jääkuubiku sees ja karjus vms..  eniveii.. see sama naine oli seal oma sõpsidega. ..ja ma peaks mainima, et suht põnev kostüüm oli tal seljas. Kuna ta ei ole just mingi skinny girl…siis oli tal seljas valged väga lühikesed püksikukesed ja mingi valge tutt rindade kohal.. või nooh.. enam-vähem midagi sellist. Mingis mõttes oli jumala lahe, et inimene julgeb midagi sellist kanda, niiet …ei hakka mina siin midagi arvustama. Hea, kui keegi julgeb erineda ja armastab ennast sellisena nagu ta on!

..seal suht fun’isime.. lõpuks oli seal küll suht juba pisike pidu püsti.. (..no ma kõigest ei räägi). Edasi läksime Nimetasse.. kus oli ka suht lahe. Annika tüüp oli seal ja värki.. mingi hetk läks Anni ära.. ja siis mis seal ikka.. möllasin üksi edasi..

…mul oli suht tõsiselt väga lõbus. Kui pidu läbi sai, siis teel oma rattakese juurde nägin Hollywood’i ees seal purskaevus, et seal oli nii palju vahtu. Ei tea miks, aga see oli suht väga lahe. Suht möllasin seal vahuga… :) ..no vot.. ja siis läksin vist koju..

..ja nüüd üritan koguaeg Vaikele helistada, et ma rahvariideid saaksin, aga ta lihtsalt ignoreerib mind. Vb on midagi juhtunud vms, aga samas.. kuskil nädal aega tagasi helistasin ka talle ja ta ei ole mulle isegi vastanud. Kusjuures.. ma üldse ei imesta, teades teda, et ta võib-olla ei julge mulle öelda, et ma ei saa rahvariideid ja selle asemel mingi ignoreerib mind. nagu wtf?! ..võiks vähemalt öelda kui ma ei saa, siis tean, mida edasi teha.

vot.vot.vot.

..ja Kerli sõidab täna Iirimaale. Veab tüdrukul! ..tahaks kaaa… :)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik