Mina mina mina

4. Aug 2009

makaronid, kapsas, juust ja ketšup. – kolmapäev, kell on 0.53

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 11:54

Mis värk sellega on, et kõik nii sügavad üritavad olla? wtf?!

..ma väga loodan, et ma ei ürita selline olla!

..sain täna jälle trennis käia! Fakk..ma ei saa.. see teeb mind alati nii õnnelikuks.

Käisin siis täna kodus (st. Lasnamäel). Impressive. ema oli isegi kodus.. nägin teda ülepika aja.. nii tore oli. Sain süüa ja värki.. mmm.. free food! ..ja kuna ma jurasin ja jutustasin seal liiga kaua emaga, siis hakkasin juba trenni hiljaks jääma.. ja ma ei jõudnudki vanaisa poolt enam läbi minna. (kes veel ei tea, siis enamuse ajast..ehk siis.. elan vanaisa pool.. i know..weird.) ..ja kuna mul kodus üldse mingeid riideid ei ole (no tõsiselt! ..kõik on kas Viljandis või Grämpsi pool), siis tuli olla loov. Minu kostüümiks oli siis üks isa sinine jalgpalli pluus, siis mustad retuusid (või nooh…need sukalaadsed) ja üks trikoo, mis on valge-musta triibuline. no pastlad ka. enivei.. see oli päris kummaline kostüüm! tõsiselt ka. ..siuke..põnev. tõsteid oli hea teha.. haha. ;) (you know..)

(..no päris selline ma nüüd ka ei olnud…)

ps! arvake ära, kes tantsib soolotantsu??? uuuuu :D I KNOW!!! MINA!!!! :D ..kes oleks seda ever uskunud!!!  …kellega ma tantsin? ..haha.. kas te sellist tegelast nagu Karvane Munn mäletate? ..eniveii.. ma tantsin Pisikest Polkat Karvase Munniga.

(päris hea lause.) Ei …nooh.. ta tegelt on päris tore. ..et ta nüüd on nagu vist maharahunenud..ja siiani täitsa ok. :) ..niiet põnev.põnev. :)

..ema muidugi naeris, et misasja.. mingi vanamees ajab noort tüdrukut taga.. haha. no ses mõttes, et see peaks rohkem nagu noorte tants olema.. aga nooh..mis seal ikka.   (tahaks tantsida seda selle uue poisiga.. see pikk.. kinda hot.. eniveii.. no sest ta tantsib sitaks hästi.. ja ta oleks natuke nagu noorem kah..aga ok..ei Karvane Munn on ka päris hea!)

natuke alguse teema juurde tagasi..

..mul on üks tuttav.. ja ma ei tea, et kas ta nagu alles leiab ennast vms. aga ta mingi hakkas muga msn’is rääkima eks.. ja siis suht räägib umbes, et “kas sul blogi on”.. mul oli nagu, et wtf? ..miks ta seda küsib, et nooh..äkki ta on leidnud mu blogi vms..   ja siis ta mingi, et umbes nagu ma ei teaks mis on blogi.. hakkas mingi seletama, et see on nagu päevik or something.. mul oli nagu.. WTF MEES?!?!?!  ..kelleks sa mind pead? .. siis rääkis veel miskit vist muusikast, et umbes nagu ma ei teaks, kes on Jaan Tätte?   ..nagu wtf?!   ja kõige parem oli ikka, kui ta tõi näite oma blogist.. issver..mida fakki! ..siuke a’la üritan-sügav-olla-ja-räägin-endaarust-NII-tarka-ja-sügavat-juttu!   mõttetu.mõttetu.mõttetu.

oehh…no las ta olla. mis seal ikka. :) inimesed on erinevad..and some of them are more special than others.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik