Mina mina mina

3. Oct 2009

superlahe. – Laupäev, kell on 16.51

Kategoorias: hot piece of ass... — villu @ 03:52

Jällekord Tallinnas.

Eile käisin väljas, kus tutvusin NII laheda tüübida. Esiteks oskas ta ta enam-vähem tantsida ja ei olnud mingi rõve käperdav friik!, vaid suutis iseseisvalt tantsida. Milline huumor! No fakk..iga päev ei leia sa inimest, kes on nii normaalne! super iseloom! ..täiega tegime maha kõiki, kes (no mitte päris kõiki..lihtsalt väga kummalisi…) seal üritasid üksteist “leida” ja olid nagu way-way tooo drunk, siis rääkisime mingi usust(pigem nagu mida keegi usub.. mitte otseselt nagu, et mis usku vms..vaid lihtsalt..) ja who knows veel millest.. Igatahes..tõsiselt lahe inimene! Ja koguaeg me lihtsalt naersime.

Ma loodan, et ma satun taga kunagi veel kokku. Tõsiselt ka. :)

oehh..nii palav on.

Tahtsin veel midagi rääkida..aga suva.. läks meelest..

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik