Mina mina mina

4. Oct 2009

wtf? jälle palavik? – Pühapäev, kell on 22.27

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 09:29

Teate, miks Facebook lahe on? – ainuke asi on seepärast, et seal saab neid quiz’e teha.. ja enamus ajast, kui mul midagi targemat ei ole teha (no arvatavasti on, aga ikkagi..see olen ju mina!), siis lihtsalt täidan quiz’e.  I know i’m a total freak!

Eile käisime ja uurisime uue klubi Korter üle. Nooh..ma ei oska midagi öelda. Nagu klubi ikka, et nagu otsest erinevust ei olnud.. no võib-olla see, et neiud ei olnud poolalasti, aga kõik muu tundus olevat enam-vähem sama. Sattusime ka Levikasse, kus oli väga mõnus. Istusime ja tegime nalja.. suht fun oli. :)

(ps. see blond poiss prillidega on hullult armsa naeratusega! … kuigi sel pildil ei ole seda väga näha..)

..täna käisin emal külas. Tegi mulle juustuga makarone, siis oli koogi veel teinud ja mingit special teed sain ka. Päris lahe oli. Istusime köögis nagu mingid hullud sõbrantsid. Ma mõtlesin, et peaks hakkama ema minevikus tuhnima, sest iga kord kui Svea räägib jälle midagi oma ema põnevast noorusajast, siis tekib mul ema kohta ka igast asju teada saada. Niiet…võtan selle omale plaani.

Nüüd olen siis kodus ja mul jällekord palavik. No eks see on see, et ei ole vastavad riided seljas, aga ikkagi. Tegelt mul on tunne, et ma külmetasin end seal reedel ära…sest ma ju hullult tantsisin ja siis palav-palav ja roomasin välja külma kätte..no wonder! Kusjuures juba eile oli mul selline kummaline olla..eriti siuke “põnev” hakkas Levikas.. ja ma mõtlesin, miks ma seal Korteris tantsides nii kiiresti ära väsisin.. Muidugi teades minu haigusi, siis saavad need päris kiiresti otsa..niiet ma väga ei muretseks.

Homme saan ma oma kullakese, arvuti, tagasi! :) jeii. Loodame, et on ka siis parem!

Muuseas..kas mäletate seda ülilahedat tüüpi, kellest ma teile hiljuti rääkisin? ..kuidas ma teda kutsuma hakkan? aaa.. Fatty-Patty. Ei ta ei ole mingi ülekaaluline vms..rahu-rahu. Eniveii.. kuna ma siiski mõtlesin, et kuna iga päev ei näe kedagi nii lahedat, siis otsustasin ta üles otsida. No ma ei tea, kas see mul just õnnestub, aga ütleme nii, et kui on ette nähtud, küll siis õnnestub. Igatahes saatsin ma tktk mingile meilile kirja, kus küsisin, kas nad annavad mulle ta mingi meili vms. Igaks juhuks lasin meie referendil asja ka üle kontrollida, niiet lõpptulemus oli päris ideaalne! :) Niiet eks aeg näitab.. kuigi kui aus olla, siis mul on suht pohhui praegu..

ps. see kanal7 on ikka päris kummaline, aga samas.. vähemalt sealt tuleb muusikat. mtv’i pealt tuleb lihtsalt sitaks mõttetuid saateid (ok..kõik ei ole mõttetud).

Olgu. See väsitas mu nüüd täitsa ära siin. Viskan end pikali ja kui jaksan, siis rooman kööki ja toon omale teed, kuigi….kahtlen.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik