Mina mina mina

19. Oct 2009

Kas sina käisid valimas? – Esmaspäev, kell on 11.06

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 10:06

Nagu korralik kodanik, käisin mina eile valimas.

No see oli pigem nii, et ma lebasin voodis ja lugesin ning üks hetk tuli isa ja ütles, et vot nüüd lähme valima. Pakkisin siis end korralikult sisse ja läksimegi. No tegelikult võttis see aega nagu mingi 5 sekundit, aga ikkagi.. Pean piinlikkusega tunnistama, et mul ei olnud suurt aimugi, keda ma valima peaksin. Aga noo kuna isa ütles, et koha peal mõtled, siis mul oli, et noo.. mis seal ikka siis!

Suht paanika oli seal boxis.. ja muuseas kuna mina olen Lasnamäele sissekirjutatud, siis on mul selline eelis, mida näiteks Tartu inimestel või lausa Mustamäe inimestel ei ole. Nimelt saavad ainult Lasnamäe inimeed Edgarit valida. Niiet kuna tema nimi oli seal boksis ainuke, keda ma enam-vähem teadsin, siis oli tõsine dilemma.

Tegelikult mul oli eelmisest korrast meeles, mis erakonda ma valida tahtsin (uskumatu, aga see tõesti ei olnud Keskerakond) ja seepärast otsustasin esmalt erakonna, aga kuna ma sealt ühtegi inimest ei teadnud..siis valisin kõige ilusama nime järgi. Kas ma üldse tohin öelda, keda ma valisin? .. vist ei tohi?  olgu. las miski jääda ka minu saladuseks.

Nii palju kui ma tulemustest tean ja jagan neist, siis Keskerakond sai päris palju hääli…seevastu minu erakond ei olnud isegi esimese kolme hulgas.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik