Mina mina mina

20. Oct 2009

“Accidentally on Purpose” (Kindasti midagi Sulle!) – Teisipäev, kell on 19.59

Kategoorias: Film — villu @ 06:59

Ma tunnen, et see on lihtsalt minu kohus teile ühest väga heast sarjast teada anda.. muidu elate siin niimoodi teadmatuses. Teadmiseks teile siis, et ma ei leidnud seda ise, vaid mu korterikaaslane Ilus-Tüdruk soovitas seda. Ja uskuge mind, see on SITAKS hea!

Lugu on siis ühest naisest, kes on mingi 37 aastane ja kes läheb lahku mingist tüübist ja siis et sellest üle saada läheb sõbrantsidega baari, kus sebib mingi noore tüübiga ja lõpuks jääb rasedaks. Igatahes.. seal mängivad ikka väga head komöödianäitlejad..

Peategelast Billie’t mängib Jenna Elfman, kes on lihtsalt liiga hea! Siis on seal veel näiteks tema sõbrannat Oliviat mängiv näitleja Ashley Jensen, kes seal “Ugly Betty’s” mängib seda blondi iirlasest riietenaist. Ja näiteks see noor tüüp Zack on Jon Foster, kes on mänginud, kunagi AMMU, (VÄGA AMMU), mu lemmik sarjas “Life as we Know it”. Igatahes on ta ikka suht väga kuum! ou yeah.. ;)

Eniveii.. ma ei suuda oma sõnadega piisavalt hästi seda sarja teile silme ette tuua.. seega.. VAADAKE! (..juhul kui keegi ei tea, kuidas vaadata..siis üks võimalus on näiteks, et pane “Accidentally on purpose online”  google otsingusse ja edasi peaksid juba ise hakkama saama! Loomlikult on ka muid võimalusi..)

VAADAKE!!!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik