Mina mina mina

31. Oct 2009

Wild 80′s prom. – Laupäev, kell on 10.18

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 10:18

Täna on siis meil Savidega halloweeni pidu. Loodan meeletut pidu! :)

Eilne päev läks täiesti raisku. No sest neljapäeval oli meil see suur rebastepidu ja see oli ikka väga meeletu pidu! (and i mean it!) Nii sitt ei ole mul veel pikka aega olnud.. õudne! Õhtul mõtlesin ka veel, et ei joo enam kunagi!

Ja täna ärkasin jube vara üles. Mul on mõtted nii mujal. Ma olen tõsiselt segaduses. Täiega imelik igatahes..

Seoses peoga siis. Teemapidu oli. 80′s prom. Ema küsis midagi kostüümide kohta ja ma ei mäletanud kellegi kostüümi.. aga ma piltide pealt vaatasin, et enamusel olid kostüümid ikka seljas! Ei nooh…ikka tõsiselt lahe pidu oli! Ses mõttes, et mulle nii kulus üks selline meeletu pidu ära! Ma olen nii kaua haige olnud ja kodus passinud ja argipäevadel ka kuidagi väga rahulik olnud.. niiet jah.

Koju jõudsin igatahes alles järgmine päev kuskil kell 13.00 vms.. I know! WTF?! .. aga ei.. tore oli ja natuke piinlik kah, aga nooh..loodame, et teised olid ka sama põnevad kui mina. ;)

Peaks tegelikult liigutama ennast.. kohe lähme isaga vanaisale külla. (oehh.. täna on nii palju teha! sucks.)

Tahaks tegelikult Svead näha! …mul on küll tunne, et täna ei jõua, aga äkki homme? ..aga sellega on ka probleem. ses suhtes, et ma KINDASTI pean jõudma rahvatantsu ja see algab kell 19.00 …ehk ma peaksin juba mingi kell 15.00 vms.. minema Tallinnast.. no sest Tantsib-Sitaks-Hästi pidi enne minu poole tulema… (tal oli miskit vaja..) niiet sucks. (miks nädalavahetused pikemad ei ole??)

ok..peab liigutama hakkama.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik