Mina mina mina

3. Feb 2010

mis mõtted! – kolmapäev, kell on 1.06

Kategoorias: 1 — villu @ 01:06

Kuidas mu pea valutab!

Hakkasin just mõtlema ja fakk! mulle üldse ei meeldi see rühm, kus me Tantsib-Sitaks-Hästi-Tüübiga tantsime. Kõik need inimesed seal rühmas on nii sellised.. vastikud? sellised.. mul ei ole sõnu!

..tahaks et mul oleks oma korter Tallinnas, kus ma üksi (või siis kellegi normaalsega) elaksin. Väike kamin oleks toas. Istuks lihtsalt kamina ees.. vahel loeks raamatut. Arvutit võiks mitte olla..see lihtsalt rikub kõik ära. Käiksin Savides. fakk.. mulle nii meeldib seal.. (no kui ma seal iga päev ei käi..siis ehk tundubki see nii normaalne rühm..) Kodurühm! (põhimõtteliselt olen seal olnud ju pisikesest saati… või vähemalt sellega kuidagi seotud..)

Ahjaa.. unustasin mainida.. esmaspäeval käisingi seal korra trennis. Tõsiselt tore oli! Pani mind kohe särama!

Millegipärast ei ole mul erilist motivatsiooni seal teises rühmas käia.. no absoluutselt. Aga kuna mulle siiski rahvatants meeldib ja tore oleks sellega ikka tegelda..siis jah.. mis teha.

Kuidas saab kellelegi üldse selline asi nagu rahvatants meeldida?? Ma tõesti ei saa aru! Samas ei sooviks ma sellega väga sügavuti ka tegeleda (ma arvan). See on minu jaoks lihtsalt fun ja kõige meeldivam viis ennast liigutada. Ma tean, enamus inimesi peab mind praegu friigiks! (eino tänks..nagu te paremad oleksite! there’s a freak in all of us!)

Peaksin vist magama minema..

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik