Mina mina mina

13. Feb 2010

gramps gone crazy! – laupäev, kell on 7.19

Kategoorias: 1 — villu @ 07:19

WTF?

..ma tunnen end nüüd väga halvasti! Vanaisa arvab must ikka väga valesti! ..kuna ma käisin stiilipeol eks..(mida ma vist ei maininud..) siis olid mul jalad võrksukad, kus olid augud igal pool ja värki.. eniveii..vanaisa nägi mind ja ma vist pimedas ajasin paar jalanõud ka ümber (KUNA PIME OLI!!!!)  ..ja siis ta tuli ja umbes, et “mis su sukkadega juhtus?” ..ja ma “ma läksingi nii” ..ja siis ta “mh!!” ..ja läks minema.

nagu wtf??? .. üks asi on see, kuidas inimene riietub ja teine asi see, mis ta tegelikult on. Olgu..ma saan aru, et see oli stiilipidu, aga ma võiksin nii ringi käia ka niisama..

..lihtsalt! Ta arvab vist et ainuke asi millega ma tegelen on joomine! ..ja pidudel on nii, et ma ootan jalad harkis mingeid mehi!

WTF??? WTF??WTF??? …kui ta teaks mind natukenegi teaks ta, et MA EI OLE ABSOLUUTSELT SELLINE!!!!

..ma olen nii solvunud ja pahane.

olgu.olgu. alkoholi kohta võib küll nii öelda, et ma ei tohiks nii palju juua ja paska.. aga …fakk! küll ma kunagi jõuan selleni.. (puhtalt minu teema!)

perse küll! miks see mind üldse häirib???

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik