Mina mina mina

15. Feb 2010

My fucking friends are the fucking best! – esmaspäev, kell on 1.00

Kategoorias: 1 — villu @ 01:00

Hea, et ma täna ikka trenni läksin! Väga lahe oli. Õppisime seda Wõrokeste tantsu (või mis iganes selle nimi on), õnneks olin enne seda Savides tantsinud niiet lucky me! …ja Tantsib-Sitaks-Hästi tüübiga on ikka ülim tantsida! Mul on ikka sitaks tantsupartneriga vedanud! ..ja sõbrapäeva puhul tõi ta mulle marmelaadikomme. Kui armas! :)

Mu arvutil on üks oluline nupp katki. Nagu FUCKING GREAT! ..miks on nii, et kõik mis arvutitega saab juhtuda, juhtub MINUL! ..aga noo.. loodame, et see nupp VÄGA mind häirima ei hakka.. või äkki hakkab uuesti tööle? (it could happen!)

Seoses siis sõbrapäevaga. Teile kõigile, kes te vihkate sõbrapäeva ja peate seda puhtalt mõttetuks push’imiseks. Well.. see on täpselt sama push’imine nagu jõulud, aastavahetus ja muu selline pask. Ega keegi ei sunni sind poodi minema ja ostma mingeid haigeid südamekujulisi asju ja muud träni. Point on ju  lihtsalt, et sõbrale meeletuletada, et FAKK! SA OLED MINU SÕBER ja mul on fucking hea meel selle üle!

..mina igatahes täitsin oma sõbrakohustused ära! ..ja ma ei teinud mitte midagi sellist, mida ma ei oleks viitsinud või tahtnud teha! Kellelegi ma vist otseselt “head sõbrapäeva” ei soovinud, aga olulised inimesed olid mul igatahes meeles! :)

Kõige lahedam üllatus tuli minu kuumalt-savide-mehelt. Rääkisime msn’is nagu ikka ja (no ta juba ammu soovis “head sõbrapäeva” ja paska..aga see suva) ja siis ma mingi hetk kurtsin, et mis fucking sõbrapäev see on kui keegi nagu ühtki üllatust ei tee (nooh..kaardid, kasvõi sõnumid..mis iganes..!) ja siis mõni hetk hiljem tuli mulle sõnum “Ilusat sõbrapäeva! :) ”. See oli nii tore. No sest me mingi ei saada mitte kunagi sõnumeid ega midagi sellist ja temast ma seda vist isegi ei uskunud.. aga jahh..(ega teie ei peagi sellest aru saama..)

Palun KEEGI, tulge koristage mu tuba ära! (..kas mingit koristushaldjat ei ole olemas?)

Ja veel sõbrapäeva teemal. WTF? Kas telekast ei peaks sõbrapäeva puhul tulema filmid nagu “Love Actually”, “The Notebook”, “Bridget Jones’s Diary” ja muu sellline pask!?? Igatahes ma väga ootasin neid ..ja mitte midagi! MITTE MIDAGI!! ..täpselt nagu jõulude ajal tuli telekast “Die Hard” (..või mis iganes selle pasa nimi oligi..)

Tegelikult on mul suhteliselt ükskõik..lihtsalt.. ideid teleinimestele. (aga no samas.. enamus inimesi ei ole friigid, nagu mina, kes siukest paska üldse vaataks!)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik