Mina mina mina

30. Jul 2010

liiga mõnus suvi! – reede, kell on 1.10

Kategoorias: tarkust-täis — villu @ 12:10

Käisime siis Rock Cafe’s seda Ska ja Reggae Festil. Esinesid seal siis 5 bändi, ühed tüübid ehk Slipitfire olid lausa st. Peterburist kohale roomanud. Suht lahedad olid.. Eriti kuum oli pealaulja – eks need tatoveeringud teevad inimesi ikka kuumemaks küll! ja ps. süntesaatori mees tegi mulle silma! ;)

Kõige rohkem meeldis mulle selline eesti bänd nagu Soterios. Bass oli niiiiiii mõnus… veel meeldis mulle üks punaste juustega tüdruk sealt.. ta igat laulu ei laulnud, aga ta oli lahe! Seda bändi viitsiks ma niisama veel kuulama kuskile minna ja neist, mida ma kuulsin, oli see bänd kõige tantsitavam (minu jaoks).

Ska Faktor oli ka. Nooh.. suht fun.. rämedalt sai hüpata, sest see suht siuke happy-happy muusika. Ska Faktoril oli kõige kuumem see trompetipoiss (mul on mingi teema trompetitega!). Veidi chillim oli Ilja & The Mostband. Ma üldse imestan, et mulle täitsa meeldis seal.. ma muidu siukest muusikat eriti ei armasta kuulata.. aga konserdi mõttes täitsa ok (no oleneb muidugi, mis tuju on!). Aga jah, seda Soteriost tasub veel kuulama/vaatama minna.

(seda HRR!‘i ma ei kuulnud üldse.. niiet ei oska miskit arvata. miks ma ei kuulnud? – sest nad jurasid seal kõik nii kaua ja mina pidin viimase trolliga koju jõudma, muidu oleks tulnud “pisike” jalutuskäik ette võtta!)

ohh..väsinud.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik