Mina mina mina

30. Jul 2010

..aga miks just temaga? – reede, kell on 14.47

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 01:47

Õhtul lähen siis Kristi sünkarile…ehk PIDUUUU!!! Kui ajaga ei ole asjad liialt muutunud, siis tema peod on olnud alati ikka päris vägevad! ou yeah! ;) Ehk siis peab kuskilt raha saama ja korralikult pidutsema!

(ok. ma tegelt natuke kardan seda, sest ma viimasel ajal olen räme party-pooper!  ja alkohol ka ei kõlba enam..peale selle.. laupäeva hommikul suht vara vaja Maidlasse sõitma hakata ja kui mul terve päeva elusitt olla on, siis väga esineda ei ole ka tahtmist.. niiet pean vaatama..)

Te ei usu mind, aga ma käisin täna hommikul jooksmas! Loodame, et siis sellest jooksust oli natuke kasu mu võhmale! (vaevalt)

(ps. he didn’t fuck this up!)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik