Mina mina mina

2. Aug 2010

elunautleja – esmaspäev, kell on 23.34

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 10:34

Käisingi seda “Get him to the Greek” vaatamas. Täielik retard-film! Aga suht naljakas oli ja loomulikult Russell Brand..mmmm.. FUCKING HOT DUDE!!!

ps. Kaubamaja muusikaosakonnas on üks elukuum teeninduspoiss. Ostsin ühe plaadi ja tüüp täiega mingi naeratas ja oli hästi avatud ja hästi sõbralik. Tegi mulle soodustust kah! (lucky me!) Aga jah.. paistab, et sel kuul tuleb mul rohkem väljaminekuid plaatide peale.. ;)

aaa…kinos käisin ühe tüdrukuga, kellega kunagi käisime koos malevas (jah, ma olen kunagi lolli peaga malevas orjamas käinud!). Igatahes kutsume seda tüdrukut Kunstiteraapia-Tüdruk, sest ta õpib seda. Mõttemaailmad on meil nii sarnased.. hästi lahe tüdruk. Hullult chill oli.. istusime muru peal ja lihtsalt vaatasime inimesi. Puhas chill! (muuseas, meile mõlemale satuvad sellised Nipernaadi tüüpi mehed!)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik