Mina mina mina

4. Aug 2010

Kes teab, äkki lähengi külla ja vaatan, kas seal ka kuumi tüüpe on! – kolmapäev, kell on 12.26

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 11:26

No niii. Täna oli mul siis esimene kokkupuude Jehoova tunnistajatega. Kusjuures ma alguses ei saanudki aru täpselt, kes nad on.. Eniveis.. 2 vanemat naist Silvi ja Endla. See Silvi oli veits siuke kriipi naine, et ainult oma Piiblis kinni ja huumorit eriti ei mõistnud ja silma ka eriti ei tahtnud vaadata, igatahes ei tundunud siiras eriti. Aga see Endla oli küll ilgelt lahe mutt! Tegi seal nalja ja üldse oli selline muhe! :) Lubas isegi palvetada minu eest õhtul.

Igatahes nad jurasid seal mingi tund aega. Suht lahe oli. Aga kuna nad olid nii kinni oma Piiblis, siis ükski muu asi ei saanud olla!  ..nad rääkisid mulle hullult igavesest elust, aga mul oli suht, et aga mis sai hetkes elamisest?! ..aga ei noh.. toredad mutid. Selle Endlaga oleks võinud niisama chillida… :D Inimestena olid nad väga normaalsed!

Fucking positiivne friik ma ikka olen! (ps. ma hullult meeldisin ka neile!)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik