Mina mina mina

3. Sep 2010

Bye Bye Home!! – reede, kell on 7.41

Kategoorias: Itaalia — villu @ 06:41

Istun siis bussis, kus on nett ja peaks mainima, et see on kiirem kui mul kodus!, ja olen juba teel Riia lennujaama. Sucks, et üksi ei saa istuda, aga naine, kellega ma istun on jumala tore. Me natuke chattisime kah. Ta sõidab ka Itaaliasse, kellegi pulma. Päris lahe. :) aaa.. ja tal olevat sama arvuti, mis mul ja see olevat tal 7 aastat vastu pidanud vms. Niiet loodame, et ka minu oma nii kaua vastu peab! Nüüd ta tukub mul siin..

Telekast tuleb siin igast põnevat mussi.. “..you’re in he army now..”

Tallinna ilm on küll päris mõnus.. siuke.. sitaks vihmane. Ideaalne, et olla kodus teki all ja niisama lebotada.

Otseloomulikult unustasin ma oma ülinumpari kaabu maha, niiet this sucks. Ja oma tutimütsi kah. Great. Niigi ei ole mul üldse riideid ega üldse asju kaasas.. niiet sucks. sucks. sucks. Selline paljas tunne on!

Loodame siis, et ma sinna Firenzesse elusalt kohale jõuan! Ja et see Giuseppe (tüüp, kelle juures ma teoorias peaksin ööbima täna) on normaalne natukenegi!!! Fucking parem oleks! Homsele ma isegi ei mõtle veel..  türa, kuidas ma kuskile minna ei taha.

Eile oli siis mul last date oma loverboy’ga. Päeval, kui mind trolli peale saatis, oli ikka päris kurb. Peaaegu tuli pisargi, aga õhtul oli väga ok. Istusime Von Krahli mingis kohvikus vms, jõime elusitta ökokakaod (puhas ökopask!), sõime kooki ja niisama chattisime. Tore oli. Kurb küll ei olnud. Meenutasime ilusaid hetki.. armas oli. Pärast saatis mind korralikult trolli peale. Midagi me kokku ei leppinud, niiet mis seal ikka. Aga eks ma ise tean, mida ma tahan teha ja mida mitte! Asjad tavaliselt ise juhtuvad..

Veel üks mu endisest klassist saab lapse! (üks tüüp, kellele ma hullupööra meeldisin..) Mis kõigil viga on?! Aga jah, ta kutsus mu välja, et öelda, et ta saab lapse. Päris armas, aga jah.. miks kõik nii noorelt lapsi saavad?!

Ma ei peaks siin mingit paska kirjutama teile.. tuleks hoopis seda raamatut “Commedia dell’Arte: An Actor’s  Handbook”‘i lugeda. Vanaisa ostis selle mulle kuskilt netist ära..niiet nüüd on see mul arvutis, aga arvutist lugeda on väga keeruline, eriti kui sul nett on! .. hallooo.. facebook on lihtsalt niiiii kutsuv!

ps. nüüdsest siis saate lugeda mu elu kohta Itaalias.

(ooo..ja isa tegi mulle täna hommikul nii vägeva hommikusöögi! aaa..ja tegi veel toitu kaasa kah. :) No võileibu & stuff. Perfect housewife ikka. :) )

aaa.. ja Sander. Ma mitu korda mõtlesin, et ikka astun sul sealt Clayhillsist läbi, aga vot.. et siis ehk kui ma tagasi tulen?.. :)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik