Mina mina mina

8. Sep 2010

Lõpuks ometi on meil enam-vähem nett! – kolmapäev, kell on 20.02 (itaalias 19.02)

Kategoorias: Itaalia — villu @ 07:02

Lõpuks ometi on meil nett. No kahjuks küll ainult allkorrusel elutoas ja kuna seal sellist pistikut ei ole, nagu mulle sobiks, siis saan seal olla umbes tund aega ja see on kõik. Niiet jah.. Ma küll ostsin eile mingi adapteri vms (ma ei tea, mis selle nimi on), aga see ei sobi mulle vms, niiet ma kulutasin mingi 5 eurot niisama!!

Kool on tore. Kodutööd on palju. LIIGA PALJU! Eriti nõme on see, et ma ei saa seda tegemata ka jätta, sest KÕIK teavad KÕIKI..niiet kui ma miskit jätan tegemata, siis “juhtkond” teab seda KOHE! ..niiet sucks. Sucks. Sucks. Kõige vähem meeldib mulle itaalia keel. Üllatus-üllatus. Einoh, mulle lihtsalt ei istu keeled. Minu jaoks on tempo liiga kiire, peale selle, see naine (hästi pisike naine on.. aga muidu on ta ikka väga hea õppejõud) räägib AINULT  itaalia keeles, niiet mitte sittagi ei saa ma aru.Aga ou well.. aaa ja home on meil test juba – NAGU WTF?! Ma ei oskagi veel midagi!!!  J

Kõige lahedam tund on vist Movement Class, aga mitte tunni algusosa, kus me mingi kõnnime ja teeme igast muud seesugust paska. Aga kui kõndimine läbi saab, siis tuleb akrobaatiline osa ja see on sitaks lahe! J PS! Ma täna juba seisin natuke peapeal! J Niiet, see oli päris lahe! Ja see õppejõud on ka suht siuke tore. Mingi saksa naine on – Claudia keegi, tsirkuses vist töötanud vms.

Ei tegelt, tunnid on kõik väga põnevad ja lahedad ja õppejõud on kõik eluägedad, aga lihtsalt.. liiga palju kodutööd! (eriti itaalia keeles!!!!) Ja siis tuleb üks raamat läbi lugeda.. APPI! ..ja see on kõik inglise keeles ja see ei ole eriti põnev..niiet ma suht lükkan seda koguaeg edasi.

Meil kohe algab ka üks tund Commedia Dell’Arte tund, kus peame valima mingi maski/tegelase ja siis teeme omale maski ja siis lõpuks hakkame oma tegelast mängima kah. Ma absoluutselt ei oota seda, sest obviously ma sakin selles!!! Nagu totaalselt!!! Ja ma ei ole seda raamatut läbi lugenud, niiet ma ei tea eriti midagi nendest tegelastest..

(selline vaade meil siis)

Filosoofia tund on hästi põnev. See Scott, kes meile tundi annab, on NII tark. Suht nagu Kai tunnid. Niiet need mulle meeldivad, aga mul on raske seal oma arvamust avaldada, sest kõigil USAkatel on nagu NIIII palju rääkida ja ma kuidagi ei suuda oma mõtteid inglise keeled normaalselt panna, niiet natuke raske on.

Täna oli meil näiteks esimene Hääle Tund. Ma olin juba nädal aega seda õppejõudu maja peal näinud ja alati ta naeratas ja ütles “ciao” vms. ÜLILAHE MEES!!! Siuke eriti open-minded & shit! J See tund on suht nagu Trummi tunnid olid, aga 100 korda imelikumad!!! No täna oli näiteks üks harjutus, kus üks tüüp on sul mingi jalgevahel ja katsub su tagumikku ja teine katsub basically su tisse… ja sa ise samal ajal ähis ja puhid seal! WTF?! Niiet suht imelik tund on, aga mulle täitsa meeldib! No see õppejõud on lihtsalt NIIIIIII LAHE! J Niiet.. kui ma tagasi tulen, siis olen rämedalt open-minded-friik! J

(minu kohvrike)

Toanaaber on mul väga armas tüdruk. Alguses ma ei olnud eriti vaimustuses tast (no ma polnud kellestki vaimustuses, sest nad on veidi nagu lapsikud ja sellised…teistsugused), aga ta tõesti on tore! J Meil on väga ühesugune maitse tüüpide suhted..niiet suht lahe, kuigi temaga tüüpe sebima ma ei läheks! J Nii hea, et meil oli see paber, kus sai valida toakaaslast, ses suhtes, et ta tõesti on samasugune siga nagu mina! J

(minu toakaaslane Amanda)

Käisin just tutorial’il, mis iganes see tähendab. Eniveis.. mingi siuke asi, kus meie õppejõud Claudia, kes on siis teatripõhinaine meil.. noh uuris, et kuidas me siia sattusime ja blablabla… ta ütles, et ma olen “witty”, et on näha, et mul on omad ideed vms. J See oli armas, niiet see õppejõud hakkas mulle just rohkem meeldima. Ta on ise rohkem mingit kaasaegset tsirkust teinud vms, aga see tundus nii lahe, et…hmm.. äkki ma võiksin ka sinnapoole mõelda? (ei tea ei tea) Aga need USAkad mul seal kõrval (2 tüdrukut oli veel) lihtsalt plätrasid nagu segased.. rääkisid sellist väga tüüpilist juttu.. niiet ma rohkem isegi ei hakka sinna teemasse süübima.. niiet vahet ei ole.

Toit on siin hea! J Ootan juba söögiaega!! J Ja taimetoidulistele, nagu mina, on alati mingi special food. J (oo.. ja meie “söögitädid” on mingid filipiinilastest mehed)

(midagi mulle. Aga teate, kuna ma mingit teatud sorti liha söön, siis olen natuke maitsnud (salaja!) ja taimetoitlaste toit ei ole pooltki nii hea kui nende oma!!)

Mis mul veel meelde tuli. Just natuke aega tagasi tuli üks see vanemast grupist (või noh, neil on hoopis mingi oma program seal) inglise tüdruk (nime kahjuks ei mäleta) ja kutsus mind oma lõputöö projekti. Ta muidu teeb seda magistrit..niiet LAHE! J

(minu voodi.. seganimi nagu alati)

Kui alguses oli veidi raskem, siis nüüd on juba parem. (kuigi esimene öö minu CS tüübi Giuseppe juures oli ÜLILAHE!!!! J, aga ma räägin praegu koolielust) Ainuke asi on see, et ma kardan, et mul võib tüdimus tulla.. või noh, et ma ei viitsi enam itaalia keelt teha vms..või et nagu motivatsioon kaob ära ja ei viitsi enam tundi minna vms (kuigi ma nagunii PEAN minema!), aga lihtsalt. Ma väga loodan, et mul ei tule seda! Loodame!!!

Ps. Ma pean omale siin Arezzos ka uued itaalia sõbrad leidma. Saaksin praktiseerida rohkem oma itaalia keelt ..ja äkki nad teeksid mu kodusedülesanded ära? ;)

8. September 2010

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik