Mina mina mina

11. Sep 2010

Esimene American-party! – laupäev, kell on 12.53 (itaalias 11.53)

Kategoorias: Itaalia — villu @ 11:45

Eile oli meil siis esimene pidu! :) Suht ikka reaalne ameerika pidu. Kõik jõid, et rämedalt purju jääda ja seda nagu 5 sekundi jooksul! See oli nii, et pidu algas kell 22.00 ja meie jõudsime sinna 22.10 ja KÕIK olid juba purjus ja rämedalt lällasid seal..tantsisid ja paska! Päris naljakas oli.

Ma nägin selline tüüpiline hot välja.. kõik olid, et WOW…blablabla.. niiet jah. (vihje – mul oli seljas see minu uus kleit, siis võrksukad, tennised, lokid..) Kõik tegid seal sitaks pilte, niiet parem oleks, et ma ka neid näen!!! FOR REAL!

Aaa..ja siis see Matt eks. No teoorias peaks ta pedepoiss olema, aga vahepeal ma hakkasin küll kahtlema selles! Aga lõpuks vist ikkagi on, sest talle meeldib ta kolumbia toakaaslane.. kes ei ole ÜLDSE kuum ja ta on suht siuke.. häiriv faktor. Eile kutsus mind isegi tantsima..aga ma suht..mmm… “i must get some more wine”.. (ei tegelt on ta tore..)

(pildil siis see eriti tüütu tüdruk, kes räägib väga palju!!!)

Hiljem läksime välja edasi.. ja linnas nägime minu inglise tüdrukut, kellega ma siis hängisin. Teised istusid kuskil baaris, aga me rääkisime miskit ja siis otsustasime, et ta näitab mulle natuke linna.. ja igast itaalia-weirdod tulid suhtlema ja arvasid, et me ei oska itaalia keelt ja suht lost seal. No mina ei osanudki, aga Inglise-Tüdruk oskas..niiet see oli päris lahe. Rääkisime veel igast niisama juttu ja täna vist lähme koos välja. :) Ma loodan, et meist saavad head sõbrad. Sest ta on täiega normaalne!

Millegipärast lõppevad peod Itaalias väga vara..kuskil 2-3 ajal sulgusid enamus kohad ja üldse..suht… niiet läksime koju.

Einoh..tore pidu, aga next time nii palju ei joo! (st. mitte nii kiiresti ei joo!!!)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik