Mina mina mina

20. Sep 2010

faking itaalia keel!!! – pühapäev, kell on 1.29 (itaalias 00.29)

Kategoorias: Itaalia — villu @ 12:29

Terve päeva pole sittagi teinud.

Õhtul kutsus mu inglise-tüdruk mind hiina toitu sööma. Niiet käisin siis õhtut söömas, mitte et mul raha oleks. Kohal olid siis see Zonglöörija, Monkey-boy, inglise-tüdruk, siis üks poiss Taylor, kes juba ammu Arezzos elab ja veits tahab itaallane olla, siis tema mingi “sõbranna”, siis Kevin (tüüp, kes saab raha selle eest, et meiega hängida!) ja mina. Kui teised kuulevad, kellega ma hängisin, siis lähevad elukadedaks.. ma juba tean, niiet ma ei ütle midagi..

(kevin = tööl siis)

Hiljem käisime gelatot (ehk SUPERHEA JÄÄTIS!!!) söömas. Minu teine kord siis. SUPER!! :) See on üks asi, mida kindasti proovida! Aga jah..ega rohkem ei olegi midagi.. faking itaalia keel on ikka õppimata, türa küll! ..ja homme on see loll quiz!

Ja ma vist tegin midagi natuke lolli.. natuke liiga pealetükkiv olin kogemata.. rumal mina. Tegelt pohhui.. ülejäänud aja olen chill!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik