Mina mina mina

25. Sep 2010

drama. drama.drama. – laupäev, kell on 17.47 (itaalias 16.47)

Kategoorias: Itaalia — villu @ 04:49

Ma olin vist “veidi” pahane eile. :) Tegelt oli eile väga tore ja fun!

Käisime täna Louisa ja Matt’ga linnas.. niiet heard all the dirty details! ;) Ehk siis.. no ma ei hakka rääkida, aga they had some fun! ;) Linnas  leidsime paar eluägedat poodi.. niiet niipea kui mulle raha laekub, lähen ja shoplen end lolliks (no reaalselt seda ei juhtu, sest raha mul ei ole ega tule). Ühes poes oli üks poiss, kellel oli tatoveeritud käe peale pin-up girl ja see nägi nii hea välja, et see on totaalselt mul uus plaan! ;) (no ma natuke ikka mõtlen veel.. ja see poiss oli niisama ka lahe..stiililt)

Kodutööd on mul nii palju! Aga ma ignoreerin seda praegu, vähemalt täna! :)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik