Mina mina mina

25. Sep 2010

fuck you! – laupäev, kell on 4.10 (itaalias 3.10)

Kategoorias: Itaalia — villu @ 03:11

Inimesed, elage oma elu! Kui sulle midagi ei meeldi, siis ära seda tee! Ja see, et sulle miskit tundub nii, ei tähenda, et see reaalselt nii on! Niiet fuck you!

Pidu minu jaoks oli ok… peo lõpuks läksime oma lemmikohta Aurorasse ja seal ma tutvusin ühe tüübida Luca, kes näeb välja täpselt nagu Javier Bardem ja no sorri, et me läbi saime ja et ta meid siia faking mäe otsa viis. Mu toakaaslane on igatahes pahane.. nagu fucking.. kui ta oleks tahtnud, siis ta oleks võinud ka jala siia tulla.. niiet milleks minu peale oma viha välja valada! Ja ta oli väga normaalne.. mitte kordagi ei proovinud ta rõve olla..! MITTE KORDAGI! Niiet fuck her! Pühapäeval õpetab ta mulle itaalia keelt, sest esmaspäeval on mul quiz. Niiet fuck her!!

aaa…ja Louise.. ta lõpetas Žonglöörija Brianiga.. no nad lahkusid koos, mis seal ikka edasi mõistatada! ..kõik teised on hullult õelad, aga hallooo!! Ta on suur tüdruk, ise teab, mis teeb, niiet fuck everyone! Päriselt ka.. inimesed teavad, mis nad teevad!

Ma lähen magama nüüd. Uni on. Homme pidime inglise tüdruku sõnul kuskile suuremale peole minema. ehk kluppi ja klubi maksab 16 eurot. niiet ..parem oleks, et on HEA PIDU!!!

Head ööd! (fuck everyone.. kahju, kui sa ei tea, kudias asjad tegelikult on! See, et sa eeldad midagi, ei tähenda sittagi! ..ma tõesti ei tea, kelleks ta mind peab!)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik