Mina mina mina

6. Oct 2010

väsinud – kolmapäev, kell on 20.22 (itaalias 19.22)

Kategoorias: Itaalia — villu @ 07:22

Ma olen täna eriti väsinud ja kell on alles nii vähe! Pea ka valutab.. äkki on see nendest pea peal seisudest? või läätsetest? ..oehh.. ei tea.

Ja mul on nii kopp ees kõige odavamate piletite otsimisest! Ausalt ka! Nice’i Svea juurde reis on suht planeeritud (no mitte ideaalselt,aga peaaegu..), aga talvel Anna-Mariale Maltale külla minek ja Kerlile Ungarisse minek on keerulisem. No pigem on keerulisem see Kerli juurde minek. Faking hell..see koht on lihtsalt nii värdjas kohas!!

ok..ma olen endiselt väga väsinud.. aaa ja reedel on meil toogapidu! (palun, et see oleks natukenegi tore.. kuigi ma juba tean, kuidas usakate peod on!)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik