Mina mina mina

28. Oct 2010

kommunismi lainel (don’t ask) – neljapäev, kell on 1.36 (itaalias 0.36)

Kategoorias: Itaalia — villu @ 12:36

Ohh, tänane õhtu oli päris tore.

Kevin (kes siin töötab.. ja noh, ta on suht ära armunud Magdasse) oli täna meil Tarantella tunnis ja ütles õhtul, et (kui teisi ei olnud) kui me tegime ühte harjutust, kus me pidime üles ärkama ja avastama, et me oleme kuskil õudusunenäos ja siis et põgeneme vms.. eniveis, et kui kõik nö. näitlesid ja olid ülidramaatilised, siis ta vaatas mind, kes ma olin suht üksi keskel koha peal ..ja ta ütles, et ma olin kõige reaalsem..või noh.. ma ei oska seda nüüd öelda. Igatahes.. mis iganes see oli, siis see oli hea! :) (see tegi mul küll tuju heaks)

(Kevin siis pildil)

Ja õhtul hängisin Drew’ga. Millegipärast ta tahtis muga suhelda.. uuris Eesti ajaloo kohta (niiet ma pidin natuke internetis isegi meelede tuletama, mis meil kõik juhtunud on..). Tõsiselt lahe poiss.. hea huumoriga ja üldse ülichill ja cool. AGA mul on tunne, et ta tüdrukule see ei meeldinud.. ja ma olen kuulnud, et neil on suht iga päev mingi tüli ja see tüdruk vahepeal istus ka meie juures, aga me millestki rääkisime.. ja siis ta mingi hetk suht vihasena läks minema. Ses suhtes, et hallooo.. Drew võib ka teiste inimestega suhelda! Aga noh savi.. see tüdruk on suht siuke uptight-person kah.. niiet savi.

(happy couple)

..vaatan siin filmi kommunismist.. ehk siis tagasi Stalini lainele.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik