Mina mina mina

3. Nov 2010

this odd world – kolmapäev, kell on 19.43 (itaalias 18.43)

Kategoorias: Itaalia — villu @ 07:43

Friiki-friiki, meil on koolis üks kloun-mees Paco hispaaniast, kes suht kogu elu on elanud Saksamaal (don’t ask why). Igatahes, suht siuke põnev mees, kannab värvilisi riideid ja noh.. annab workshop’i magistritüüpidele klouninduses. Eniveis.. ja kuskil esimestel päevadel ei saanud ma eriti aru, kes see mees selline on ja siis jäin teda koguaeg vaatama.. ja nüüd on meil siuke kummaline flirt (või ma ei oskagi öelda, mis see on). Me ei ole mitte kordagi rääkinud, aga meil on siuksed.. hmm.. pilgud ja teemad. Eile õhtusöögilauas oli minu kõrval vaba koht ja tüüp istus minu kõrvale ja pakkus veini ja.. ohh.. väga kummaline. Ja hiljem õhtul istusime koos elutoas.. ja kui ta minema hakkas, siis mingi katsus mu jalga.. (no nagu seda kohta, mis jalanõu sees käib.. ärge küsige!) ja siis hiljem tuli tuli korraks tagasi ja ära minnes saatis mulle õhusuudluse.

Muuseas..see mees on nagu 61 aastane. Suht friiki, aga naljakas. :) (kuigi pidage meeles, et koht, kus ma siin õpin, et siin on kõik sellised…kummalised.)

Sel nädalal andis meile commedia tunde Marcello (üks väga cool itaalia tüüp, kes on lihtsalt fantastiline!!), kuna meie Michela on haige vms. Igatahes, ma suht kartsin alguses seda Marcellot, aga wow.. super lihtsalt! Ja muuseas.. te ei kujuta ettegi, kui palju ma arenenud olen! Ma olen väga hea Lover’sites ja Marcello sõnum on minu Columbina väga huvitav. No ma alguses tegin teda sellise eriti naiselikuna (no a’la Marilyn Monroe, aga 100 korda hullem), aga kuna mul oli sellest kopp ees, siis otsustasin, et teen ta väga sellise nagu lihuniku-naise (aga kuuma).

Nüüd proovin igasugu teisi tegelaskujusid kah. Näiteks ei arvanud ma kunagi, et julgen Capitano’t proovida ja täna proovisingi teda! :) Täitsa tuli välja, aga ta siiski ei ole mu lemmik.  Veel proovisin täna sellist vana-naist, umbes nagu nõid, sest meil oli väike stseen, kus ma olin alguses Lover ja siis nõid andis võlujooki ja me vahetasime kohad ära. Millegipärast meeldis see eriti kõigile. Ja Marcello ütles mulle, et võiksin sellega ka mängida natuke, niiet ma äkki proovin mingit vana-tüüpi. Suht põnev ikka, aga kahju, et meil nii vähe aega on. Tõesti, et leida SINU tegelaskugu, siis selleks läheb aega.. ja eriti, kui ma alguses olin hoopis teises maailmas. Aga ei, tõsiselt lahe! :) (te peaksite mind nägema! ma ise ka ei usu, et ma seda teen ja veel suht hästi)

ok.. tund aega veel toiduni. Ja homseks tulev välja mõelda mingi 1-3 minutit erinevaid hääli vms. Ehk hääleareng. Niiet, ma ei tea, mis ma seal teen. Ja homseks Movement Class’iks peab ka oma koreograafia-jura uuesti meelde tuletama ja vb muutma.

ohh jahh.. kummalisi asju teen siin koolis ikka.

Üks inimene, kes peaks suur õpilaste sõber olema. No mina talle ei meeldi. Võtab liiga isiklikult seda itaalia keele asja. Aga noh, õnneks, teades mind, siis ei võta ma seda eriti südamesse. Aga jah, käigu putsi!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik