Mina mina mina

17. Nov 2010

väsitav! – kolmapäev, kell on 1.05 (itaalias 00.05)

Kategoorias: Itaalia — villu @ 01:05

Homme siis streikima! Teatritudengid võtavad kõik oma maskid kaasa ja muusikatudengid võtavad oma pillid kaasa. Ei oskagi midagi erilist oodata, aga noh.. küll homme näeb!

Lõpp läheneb ja on viimane nädal Commediat. Ohh.. raske on. Neljapäeval on meil avatud tund ja paistab, et nö. esinen siis Capitano, Columbina ja Lover’ina. Lover on mu lemmik vist.. ja mu Columbina on ka vist natuke Lover’i moodi. Ohh.. aga keeruline on ikka.

Sain täna oma paki kätte. :) Mul ei ole ikka päris normaalsed vanemad. Nad saatsid mulle täispuhutava roosa dinosauruse! Ma tõesti ei tea, mida ma sellega peale hakkan. (no olgu, ma puhusin ta täis.. ja ta on katki.. ehk siis ta läheb tühjaks tagasi. hull point oli siukest asja saata.) ohh..

Lemmiktegevused – žonglöörimine (see on täiega sõltuvust tekitav!), kudumine (sain oma kudumis asjad kätte), raamatute lugemine (kõva häälega.. ma ei teagi miks. ja mu Bukowski raamat tuli ka!! jeii!), Grey Anatoomia vaatamine (no see ei ole eriti oluline tegevus).

Aga jah.. äkki järgmine nädal on veidi rahulikum. Võiks olla, kuigi jah.. oo ja meil on next neljapäev Thanksgiving, võtsime mingit loosi, et peame nüüd nädal aega sellele inimesele, kelle sealt välja tõmbasid, mingeid üllatusi tegema. Ohh.. tüütu. Mul ei ole erilisi ideid siin kah. Aga ou well..

.. ja kui kõik hästi läheb, siis viimasel Cabaret Night’il laulavad kõik Nirvana Lithiumi, aga Vitamin String Quartet’i esituses. Loodame parimat, aga oleme kõige sitemaks valmis.

head ööd tibukesed.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik