Mina mina mina

1. Dec 2010

sad person..always! – kolmapäev, kell on 4.46 (itaalias 5.46)

Kategoorias: Itaalia — villu @ 04:46

Mõned inimesed ongi mõeldud selleks,  et olla õnnetud! No ses mõttes, et nad naudivad seda..

Ps. Auroras sain tasuta joogi Chickolt (hui teab, kuidas ta nime kirjutatakse!). Ma täiega meeldin talle… (as a persoN! rääktis mulle Veneetsia reisist..ja ma ei saanud sittagi aru. Hijem rääkisin oma reisiplaanidest ka…aga ma ei ole kindel, kas ta ka midagi aru sai)

Fuck everyone! Loodame, Erasmuse peod on meeletud.. või lihtsalt.. mida iagnes.

Mitee , et m aei prooviks.. lihtsalt! lahe oli. ja Aurora on mu lemmik!

Igaüks kes satus Toscana maakonda…ja juhuslikult Arezzosse, peab käima Auroras ära!

Mattt on nii armas inimene!

Homme kõik nutavad!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik