Mina mina mina

28. Jan 2011

Barcelonasse armunud! – reede, kell on 21.59

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 09:59

Nonii.. nii kiire olnud, et ei ole olnud aega blogida.

Kuidas siis Barcelona on? ABSOLUTSELY FANTASTIC! Ei tõsiselt lahe on. Ma ööbin muidu hostelis, nimega Mambo Tango Youth Hostel. Soovitan soojalt kõigile. Tõsiselt lahe hostel ja absoluutselt kõik inimesed on siin elusõbralikud. Ja töötajad on ülisõbralikud ja kõik on super super. Suht siuke tunne tekib, et ei tahagi hostelist minema minna, aga tõsiselt, soovitan soojalt. Kellele Barcelona ei meeldi, siis hosteli pärast tasub juba tulla. Hästi kodune ja mõnus on siin.

Hullult palju tuttavaid on mul siin juba. Osad on küll juba ära läinud, aga jah.

Käisin ühel date’l. Ühe Musta Tüübiga. Ta muidu töötab siin hostelis öösiti. Suht lahe on ta, aga noh.. ta siin suutis mulle juba armastust avaldada ja minust oma emale rääkida. Suht friiki.. aga noh.. ta tegelt on tore. Käisime koos üht hispaania filmi vaatamas.

Tutvusin ühe täiega friiki tüübiga, (heas mõttes), kes sööb hommikusöögiks planktonit. Ja noh.. ta mingi hullult New Age’sist sisse võetud. Oehh.. rääkisime pikalt-pikalt. Ikka igasugust rahvast on olemas.

Ma nüüd paar ööd ei olegi hostelis ööbinud, vaid hoopis paremates kohtades. ;) Aga ei, tõsiselt. Barcelona on sitaks lahe!

Vihjeks võin rääkida, et tutvusin siis veel teise tüübida, kes siin hostelis öösiti töötab. Selline pikk, tumedad juuksed, habe, 35 aastane, vuntsid, Argentiinast, Buenos Airesest pärit, 10 aastat juba elab Barcelonas, elukunstnik(maalib, joonistab, teeb pilte..), teeb bändi. Tõsiselt lahe inimene! Me oleme nüüdseks vist 3 päeva koos hänginud. Ega iga päev selliseid inimesi kohta.

..ja mõni siin on mingi friking Hiinas elanud. Ja ps. nüüd tean, mida Cork’is vaaadata!

aga ok. aitab. kunagi kirjutan veel ehk.

Homme siis Rooma. Sellises hostelis peatus nagu Papaya Female Hostel.. sounds like a lesbain hostel? No küll ma siis räägin.. ;)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik