Mina mina mina

15. Feb 2011

sõbrad, olete kallid mulle! – teisipäev, kell on 0.22

Kategoorias: Itaalia — villu @ 01:22

Ma olen viimasel ajal väga heas tujus ja üldseüldse olnud päris jutukas ja seltsiv. Ei tea isegi millest, aga mulle väga meeldib siin praegu. :)

Olen rohkem tuttavaks saanud normaalsemate inimestega. Meie tantsugrupp on väga normaalne! Ausalt. Väga hea energia ja suht kokkuhoidev. Küll ajaga saame veel lähedasemateks. Ja ma nüüd tutvusin oma grupis lähemalt tüdrukutega, kes on Goucher’i College’sist. Mina meeldin neile väga, mis on väga cool, sest nad natuke tuletavad mulle minu Viljandi-inimesi meelde. Ja nende mõtted tantsust ühtivad rohkem minuga ja nad on hästi toredad. Niiet loodame, et me saame headeks sõpradeks.

(Hannah. Tema meeldib mulle väga. Hästi tore ja andekas ja sõbralik ja samas huvitav inimene.)

Siis on siin üks suht tüütu tüdruk. Räägib liiga palju oma allergiatest ja on hästi selline glingy. Suht tüütu, kuigi ta tegelt on tore, aga lihtsalt..

Oooo.. neljapäeval on meil Cabaret Night jälle ja teemaks on “words fail me”. Ehk mul tuli idee, et laulaks regilaulu. Minu meelest on see ülihea idee! Teostus on natuke niru, sest mina peaksin see põhilaulja olema ja MA EI LAULA kunagi! Niiet.. sucks. Kuigi see oleks ikka äge idee.

Mr. Buenos Aires on endiselt minu mõtetes. Me vist varsti näeme.. päris hull?! :) Igatahes, ta arvutiga juhtus midagi ja homme saab uue arvuti, siis saab täpsemalt arutada asja. Aga jah..

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik