Mina mina mina

20. Feb 2011

haigus, fuck off! – pühapäev, kell on 4.00

Kategoorias: Itaalia — villu @ 04:57

What a fucking weird night.

Esiteks olen ma juba terve päeva olnud natuke haige, sest kogu meie villa on haige. Teiseks, millegipärast otsustasin minna siiski ühele etendusele, mis oli elupask. Sittagi aru ei saanud, sest kõik oli itaalia keeles ja üleüldse oli see puhas pask. Anyhow.. edasi läksime Aurorasse, kus oli väga lahe alguses.. aga mingi hetk läksime ühele peole, mis on Arezzo linnast väljas. Ehk siis.. in the middle of nowhere!! Ja missugune friikide kokkutulek see oli! Päris põnev oli kohe! aga jah.. see pidu oli nii sitt, et see oli juba hea! :)  heh..

Nüüd peaks vist magama jääma… head ööd.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik