Mina mina mina

23. Feb 2011

Kõik tähistama!!! – kolmapäev, kell on 22.59

Kategoorias: Itaalia — villu @ 11:59

Nonii. Olin haige vahepeal. Niiet väljas käimine ja haiguse ignoreerimine ei teegi tervemaks. (uskumatu i know) Aga jah, esmaspäev ja teisipäev ei käinud tundides ka. Niiet vaatasin sitaks filme ja sarju. oehh.. väsitav.

Sain ühe laheda tantsutüdruku Marah’i käest “Flight of the Conchord”‘si esimese hooaja. Ohh.. see on päris hea ikka. Mulle täiega meeldib see Murray ehk nende band manager. haha.. väga hea huumor ikka! (Kerli, trust me, you would love him also!) :) Ausalt inimesed, vaadake seda!

Homme on Eesti Vabariigi Aastapäev! Ma olen siin kõigile sellest rääkinud ja need tantsutüdrukud, kellest ma olen natuke rääkinud, need lahedad – Hannah, Marah, Lucy (ja noh Chelsea ka, aga ta ei käi kunagi väljas). Igatahes nemad tulevad muga tähistama. Ehk siis pean muretsema kuskilt meile hapukurki ja noh.. ikka korralikult võtame viina. Küll mitte eesti viina, aga noh.. viin on viin. :)

Järgmine nädalavahetus sõidan Veneetsiasse (no need samad tüdrukud tulevad ka). Ehk siis .. hopefully PARTY!! (Karneval on ju praegu!)

Ja 12. märts sõidan Barcelonasse ja 20. märts tulen siis tagasi. Ehk siis.. nädal aega Mr. Buenos Airesega. Oehh.. ma nii loodan, et kõik läheb hästi ja meil igav ei hakka vms. ohh ei tea. Aga lahe! Me actually näeme uuesti!

Ja 21 märts on minu sünnipäev! PALUN, ÄRGE UNUSTAGE!!! (võite mulle kinke, torte, kaarte, mida iganes saata! ;) )

Ja ega rohkemat midagi. Elan siin vaikselt elukest ja nii. Kummaline, see poolaasta läheb palju kiiremini! Nagu me oleme juba poole peal! Põhimõtteliselt ainult 2 kuud jäänud.  .. ja Eestis ootab mind autokool. (jeii.. can’t wait)

(ok.. olge rahulikud selle sünnipäeva asjaga.. kuna ma ise olen suhteliselt relaxed selle koha pealt, siis on ok, kui te unustate. Sest nooh.. minuga juhtub seda koguaeg)  - OK, DELETE’GE SEE LOLL JUTT OMA AJUST ÄRA!! :)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik