Mina mina mina

25. Feb 2011

ta on pooleldi-sitt – reede, kell on 21.32

Kategoorias: Itaalia — villu @ 10:32

Appi, siin on üks elulahe tüdruk! Ma ei tea kuidas, aga me hullult suhtleme. Ja täna mingi lambist hakkasime keset päeva veini jooma, siis otsustasime, et lähme 1 euro eest kuskile veinitehasesse veini tooma. No muidugi me ei leidnud seda alguses ja siis jalutasime mööda teed ja nägime mingit lahedat maja ja aeda, mille aed oli lahti. No loomulikult pidime me sisse minema.. salaja..

No lõpuks me siiski otsustasime, et kuna me ei tea, kus see veinitehas on, siis küsime.. ja siis mingi naine sealt majast ütles meile, kuigi algues oli ta küll, et kuidas te sisse saite ja nii.. aga see selleks. Tegelikult oli vein vist kallim, aga kuna meil ainult 1 euro oli, siis saime ikkagi mingi 2 liitrit veini. :)  .. meil koos tekivad kummalised ideed.. igatahes nägime mingit autot ja otsustasime, et davaiks.. hääletame ja saimegi peale. Autos oli ülikuum itaalia poiss.. mingi salaagent vms. (don’t ask)

Edasi läksime mingile impro-üritusele vms. (no see oli koolis) Kuna me olime natuke joonud, siis oli meil ikka päris lõbus seal! :) ..vahepeal tuli idee, et tema läheb toob veini, siis kõigepealt joob tema poole ja siis lähen mina ja joon poole. Ei, lõbus-lõbus.

Ja õhtusöögiajal mängisime tõde ja tegu, kuigi me ainult tegu tegime. Ei lõbus! :)

Ja nüüd varsti Aurorasse, kuigi minu Rapist tahab, et ma temaga ikka kuskile peole läheks. Lubas mulle ükskõik kuhu järgi tulla ja nii.. aga nooh.. ma ei tea, ma vist ei viitsi kuskile minna. (hea, et ma Aurorassegi viitsin minna).

ok..peab liigutama. Ciao!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik