Mina mina mina

27. Feb 2011

mu käe küljes helgib midagi – pühapäev, kell on 4.27

Kategoorias: Itaalia — villu @ 05:27

Eilne õhtu oli nii hea! ..ja täna oli suht pask õhtu. No olgu, käisime ühte itaalia tüdruku (kes on sitaks lahe) juures õhtusöögil. Appi, kui hea pizza ja pasta!!! wow! Aga edasine õhtu Auroras oli suht.. tavaline.

Eile tutvusin oma Commedia Tüübi sõpradega, kes olid elulahedad ja Commedia tüüp viis mu autoga koju. jeii! (..vb kohtume Veneetsias, sest ma järgmine nädalavahetus Veneetsias ja tema ka samal ajal. no reaalsuses ma ei usu, et me kohtume.) Eino.. lahe õhtu oli. Kuigi üks tüüp, kes on liiga obsessed minust on küll kriipi! Ausalt ka! Ta mingi endine tüdruk tuli muga rääkima, et kas ma ikka tean, et ma meeldin sellele tüübile. Ja veel mingid random tüübid tulid mulle lambist sama asja rääkima. Ja õhtu jooksul jõudis see tüüp mulle.. jumal teab, mitu korda öelda, et ta armastab mind.. ja rääkida mulle abielu juttu ja kõike.. Kõige hullem on see, et ta tegelt on täiega normaalne, aga ma ei tea, miks ta siuke saiko praegu on. oehh.. keeruline.

Finito. Magama.. head ööd. :)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik