Mina mina mina

28. Feb 2011

gossip girl – pühapäev, kell on 23.05

Kategoorias: Itaalia — villu @ 12:04

Heh.. Proovisime Lucy ja Marah’iga (ehk lahedad tantsutüdrukud) printida ja mille mina leidsin? Kellegi välja prinditud dear diary‘i vormis mingi teksti. No kuna see seal niimoodi vedeles ja seal tuttavad nimed olid, siis loomulikult hakkasin lugema ja kohe hakkasid ka Lucy ja Marah lugema. :) Heh.. päris põnev. Suht õel tekst oli seal.. umbes, et Lucy’l koledad hambad ja et keegi on eluloll jne. (suht siuke..superficial tekst)

Anyhow… ja mingi hetk Teatri-Giik (kes tegelt on hästi tore! aga ta lihtsalt näeb välja nagu kusilt ameerika filmist välja hüpanud teatri-giik) uuris, et mida me seal loeme ja noh.. kuna mina midagi halba ei näinud seal, siis ütles, et kellegi mingit teksti ja siis.. oi oi. Mingi eriti pahaseks sai ta! …mingi, et ei ole viisakas lugeda ja nii.. blablabla..ja siis jooksis selle tekstiga selle tüdruku juurde, kelle tekst see oli. Igatahes..midagi ei juhtunud, aga lihtsalt.

Minu meelest. Ise oli loll, ses mõttes, et kui sa sellist juttu kirjutad ja selle niisama kuskile laiali jätad, siis loomulikult ma loen seda! Mul pohhui, kas see on õige või mitte. Kust mina tean, võib-olla jättis ta selle meelega sinna.. who knows.. Aga jah, suht õel. Ma mõtlen, et ei tea, kas tal millestki põnevamast ei ole kirjutada, kui kellegi hambad või mis iganes seal kirjas oli (tõesti, see tekst oli nagu eludaaaaa!). Aga, noh, kui te taga tutvuksite, siis ega te tast rohemat ei arvakski tegelt.. (no see oli nüüd minu õelus. – ei, see on tõde, kullake!) :)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik