Mina mina mina

24. Mar 2011

fucking imeline ilm! – neljapäev, kell on 16.26

Kategoorias: Itaalia — villu @ 04:25

Mis 15 kraadi? Täna on meil igatahes 21 kraadi ja ma usun, et ta eile oli palju soojem kui 15 kraadi!

Täna Gianni (ehk tarantella) tunnis me jalutasime Gianni lemmikpaika.. Mingi selline mahajäetud lagunenud maja (osa sellest oli vist kabel) kuskil metsa sees. Aga see nägi nii wow välja! Ja teekond sinna oli nii ilus! Meil osadega (ehk Maybelliniga ja Wild-Lucy’ga) on plaan sinna mingi öö tagasi minna. Et võtame küünlad kaasa ja soojad tekid ja … noh vaatame, mis teeme seal..

Ei liiga super päev on olnud! Ja milline ilm?! Täiesti hull! Eesti mõttes oleks see juba suvi!

Ja tänasest algas minu ja minu healthy-eating-buddy’ga tervislik toitumine. Ehk me võime ainult ühe taldrikutäie süüa ja nutellale “ei” ja üldse tuleb ennast kuulata. Mul on hea meel, et me seda koos teeme, sest siis ma suudan end kuidagi kontrollida!

Ja teisipäevast alates ei ole ma väljas käinud! .. ja täna ma ka ei taha välja minna. (pean endale kindlaks jääma, sest kõik käivad pinda, et ma ikka läheks välja ja blablabla…) Vaatame, kaua ma vastu pean! (üks hetk ikka lähen..) Aga ma tõesti tahan hullult tervislik korra olla, sest ma kunagi ei ole ja nüüd hea võimalus! :) Ma imestan, et ma üldse tahan midagi sellist teha, tavaliselt mul isegi ei tule selliseid mõtteid.. wtf mul viga on?

..muuseas, see et ma väljas enam ei käi, see annab mulle nii palju energiat, et suhelda hoopis teiste inimestega ja nii.. täiesti kummaline kohe. :) (hea vaheldus)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik