Mina mina mina

29. Mar 2011

trummid ja segadus! – teisipäev, kell on 12.56

Kategoorias: Itaalia — villu @ 12:55

Täitsa hull! Täna Tarantellas oli meil trummiõpetaja Luca, kes on SITAKS kuum! Ta on kuskilt Lõuna-Itaaliast ja mingi trummispets ja tõesti.. te peaksite teda nägema! Ja tal on nii cool iseloom ja tal on hea huumor ja ta on hea õpetaja! Niiet suht siuke.. hot tund on meil.

Ma ei tea, kas ma kunagi ammu rääkisin, aga meil on veel üks Tarantella tunni õpetaja Asch (või mis iganes ta nimi on). Pool itaallanna ja pool kuskilt aafrikast pärit, igatahes ta näeb elukuum välja! Ja neil on armulugu selle Luca’ga .. kujutate ette, mis neil “kodus” toimub`?! ..ok, ma ei saa sellest praegu mõelda.. aga puhas kirg lihtsalt! hot hot hot! ..vot sellised kuumad õppejõud on meil siin.

Selle Barcelona versus Kreeka ja suvi kodus teema on endiselt veel lahtine. Ma koguaeg mõtlen selle peale.. ja ma ei suuda otsustada, mida ma tahaksin teha (no olgu ma tean, et ta ei ole vastanud, aga mingis mõttes on see hea, et ta vastanud ei ole, sest ma pean ise endas ju kõige pealt selgusele jõudma!). Natuke ikka tahaks tavalist rahulikku suve kodus, kus teeksin tööd ja saaksin omale juhiload ja nii.. Ma nagunii ei saa enamus ajast Tallinnas olla (ma mõtlen enamus aastast)..niiet see oleks mõnus, peale selle.. ma saan nii vara koolist lahti.

Ohh.. iga kord kui ma otsustama hakkan, siis jõuan ikka samadele järeldustele..

fakk!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik