Mina mina mina

25. Apr 2011

wtf mul viga on?? – esmaspäev, kell on 18.01

Kategoorias: Itaalia — villu @ 06:02

Kurat, ma olen päris mures homse pärast! Iga kord kui ma oma soolot esitama hakkan, lähen millegipärast nii närvi ja unustan mingi osa täiesti ära ja ei suuda edasi tantsida. See kohutav! Ja seda on juhtunud juba mitu-mitu korda! Ja tantsu alguses on mul mingi osa, kus ma ühe jala peal seisan (don’t ask me why!) ja kuna ma nii närvis olen, siis otseloomulikult ei seisa ma selle jala peal, vaid tudisen niisama. Ja see ajab SITAKS närvi! Ma ei saa aru, miks ma nii närvis iga kord olen?!

Võib-olla seetõttu, et ma tunnen, et mult oodatakse midagi. Võib-olla seepärast, et mulle Giorgio Rossi väga meeldib (as a person! Ta on tõesti nagu mu iidol või nii. Kui ma kunagi tunde hakkan andma, siis ma räägin temast surmani. Täpselt nagu räägib Giorgio Rossi oma õpetajast meile koguaeg..) Ohh.. Parem oleks, et ma homme midagi ära ei situ!!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik