Mina mina mina

27. Aug 2011

Loodame, et tuleb hea aasta! – laupäev, kell on 17.00

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 04:00

No mis ma räägin, ei tasu mitte millegipärast muretseda, elu lihtsalt juhtub! “Kõik, mida sa vajad tuleb su juurde.” Mari Kalkuni laulust ja nii ta ongi!

Otsisin pikalt korterit Viljandis eks. Ja noh, nüüd vedas, et vähemalt esimese kuu saan elada ühes korteris, kes ise elab Viljandist natuke väljas. Lihtsalt üks päev sattusin jutustama ühe naisega, kes töötab koolis meil kostüümilao-tüübina ja noh.. kuidas lihtsalt juhtus. Halb on küll see, et ma unustasin küsida, palju ta raha tahab, sest seda pole ma üldse küsinud ja päris tasuta oleks ka imelik seal olla. Tegelt niikuinii on natuke imelik kellegi võõra kodus olla, või noh. Päris üürikorteris on veidi lihtsam, temaga me ju näeme üksteist iga päev.

Ok, ma ei muretse.

Eile käisime Svea ja Kerliga väljas. Nii tore õhtu oli. Siuke mõnus õhtu. Ja kõige lahedam oli see, kui me Sveaga luuletust kirjutasime. ohh, aitähh Svea! :)

Täna on hostelis siis viimane pidu – “Suit up” party. Ehk kõik näevad sitaks head välja. õu jee. Kurb, me tõesti olime pere. Kindasti tahan Iiri-Poisile kunagi külla minna! Ausalt, liiga fantastilised inimesed.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik