Mina mina mina

8. Apr 2012

Water Tower Bucket Boys – pühapäev, kell on 13.30

Kategoorias: hot piece of ass...,tarkust-täis — villu @ 12:30

Ma lihtsalt pean teile tutvustama üht uut bändi, kellest ma olen täiesti obsessed! Nad tekitavad mus tunde, et ma pean juba kuhugi minema! Ja kui väga ma ootan juba suve, soe tuul ja rohelisus ja vabadus! Jah, nad tekitavad mus vabaduse tunde, have no clue why the fuck that is.

Ja just saatis Maybelline (mäletate küll tüdruk USA’st, kellega me Itaalias koos õppisime ja kellest on saanud üks osa minu südamest) mulle kirja, kus kirjutas, et loomulikult teab ta seda bändi ja on näinud neid laivis. Noh, sest Maybelline on pärit Portlandist, kust see bändki.. Anywho.. ja iga kord kui Maybelline mulle kirjutab, siis mul tekib tunne,  et… ohh ma ei teagi, aga see energia, mis ta kirjadega tulevad, on lihtsalt.. kirjeldamatu. Ma tahan teda juba nii väga näha! Ta peaks augustist Londonis olema.. äkki peale augustit lähen ja otsin ta üles?

Aga tagasi bändi juurde. Water Tower Bucket Boys. Ja muuseas, nad tulevad ka Viljandi Folgile. Niiet, on mida oodata! :)

Video – “Meet me where the crow don’t fly”

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik