Mina mina mina

2. May 2012

Seriously i’m weird! – kolmapäev, kell on 11.48

Kategoorias: Fakk, ma vihkan hommikuid! — villu @ 10:48

Minu hosteli-inimesed on ikka niiiii toredad! No seriously!

Ja ma ei taha mitte midagi teha!

Ja veel olen tähele pannud, et ma ise situn kõik hea ära (ju ma siis ei taha seda “head”?). Ja ma tunnen, et see alkoholism on jälle natuke üle pea  kasvanud. Täna ärkasin friking 5.45, et Tallinnas koju jõuda ja siis 6.30 tuli ema järgi, et mind Viljandi bussi peale visata. Suht raske hommik oli. Aga öö oli täiega lahe! Ja mul on suveks töö olemas! :) fuck yeah woman!

Ja millegipärast aina enam ja enam tõmbab mind Ladina-Ameerika.. what’s with that? ..või pigem tõmban mina Ladina-Ameerikat? ;)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik