Mina mina mina

10. May 2012

..ma tahan juba oma nohust ja köhast lahti saada! – neljapäev, kell on 14.22

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 01:22

Üleeile öösel nägin unes, et olin Kreekas. Seal Santorini saarel Oias. Täitsa pekkis, see oli nii reaalne tunne!! Muuseas .. Svjata Vatra esinenes ka seal. Ja veel.. ma ei tea, kas te mäletate, aga Lucy (üks USA tüdrukutest), kes jäi sinna, sest armus ühte Michael’isse. No vot, teda nägin ka unes.

Oooh!! Mul on siiani sellest unenäost nii tugev ja võimas tunne, et vahepeal mul on raske nagu teha mingeid asju. See tunne, mis seal oli, oli selline.. mul pole sõnu selleks. Midagi müstilist lihtsalt.. ja see on ainus kord minu elus kui ma niiviisi olen tundnud. Selline vabadus, aga samas…et kõik on võimalik, aga samas.. ma ei tea. Midagi müstilist. Aga ma tean ka seda, et kui ma poleks seal olnud koos Lucy ja Marah’ga, poleks mitte kuidagi niiviisi läinud!

Ja ma ei viitsi mingeid asju üldse teha.. Ja inimesed peaksid tegelema oma probleemidega, mitte kõigi teiste omadega, unustades enda omad!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik