Mina mina mina

12. Jul 2012

ärge seda nüüd väga tõsiselt võtke! – neljapäev, kell on 22.12

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 09:12

Jällekord hakkasin alkoholi peale mõtlema. Viimasel ajal mõtlen selle peale kuidagi tihti. No vahepeal ma juba isegi ei mõelnud selle peale, aga nüüd jälle kuidagi tuli meelde.

Ma ei suuda nädalatki kaine olla. Ma võin üritada, aga alati midagi juhtub ja ma hakkan jälle jooma enne. Loomulikult ei ole minu probleem nüüd mingi meeletu, sest ma olen näinud ikka inimesi, kes enam ei saa oma tavaeluga hakkama. Ma joon, aga saan kõigega hakkama. Aga vahel ma mõtlen, et äkki saaksin ma veel paremini asjadega hakkama?

Ma ei joo, sest ei suuda seltskonnas olla. See ei ole üldse probleem minu jaoks. Ma võin ka peol vabalt kaine ja saiko olla. Aga mulle lihtsalt meeldib alkoholi maitse, see tunne, mis tekib, igasugused juhtumised, mis juhtuvad, kõik meeldib!

Samas, miks ma teen sellest jälle siin probleemi, on sest alkohol väsitab kohutavalt! Ja enam jaolt on mul kuus maksimum 5 päeva, kus ma ei joo. Eriti suvel, sest nii mõnus ja hea on lihtsalt väikse napsi teha. Ja vahel ma tunnen, et kõik ootavad seda minult.. mis on eriti jabur ja mõttetu.

Ahh.. ma ei peaks selle peale mõtlema, küll ükskord kui mul enam maitse ei meeldi..või kes teab, mis kõik juhtub, küll ma siis lõpetan. Kurat, jällekord ma tüütan selle teemaga!

Aga muidu kuulan siin oma lemmikut Glen Hansardit ja ooh.. kuradi hea! Ja saunas käisin ka ja pätsasin natuke venna pruudi ägedamaid body-lotion‘eid. Ja praegu tunnen, et olen nagu üks selline perfect girl.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik