Mina mina mina

7. Sep 2012

Naljakas õhtu.. – reede, kell on 3:23

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 02:23

Ohh.. sa tead, et mõni asi on lõppenud ja saad ka aru miks ja saad ka aru, et tõesti, ei mingeid tundeid enam. AGA… ohh.. Folk-Mees. Mõned tunded on lihtsalt nii tugevad. Ja noh.. meil on, mida meenutada. Aga täna oli tõesti niiiii tore! Tantsisime koos.. ausalt, süda oli kohe soe sees! Ja.. ta ütles, et ma näen väga hea välja, mis on … nnnnnice!

Aga..siis tuli see N&S Tüüp, kes hakkas seal muga tantsima ja Folk-Mehel polnud enam võimalust. No kurat! Aga mis seal teha.. ma ei hakanud ka mingi, et tahan Folk-Mehega tantsida, sest neil mõlemal on tegelikult omad armastused olemas ja noh.. mis seal ikka. Peaks tegelikult minevikuga hüvasti jätma, aga .. rumal nagu ma olen.

Ja üldse, ma hakkan nüüd teisiti elama. Vaatan siin “Sex and the City”‘t ja noh.. ideed tulevad. ;)

Ja.. siis on veel keegi, aga ohh.. Tänane õhtu oli selline..naljakas. Aga üht asja ma ei suuda andestada. Ma ei saa isegi aru, miks see haiget teeb. Rumal lihtsalt.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik