Mina mina mina

12. Nov 2012

Walter Salles “On the Road” – esmaspäev, kell on 12.31

Kategoorias: Film — villu @ 12:31

On the Road“. Vaatasin siis lõpuks selle filmi ära, kuigi lubasin endale, et raamatu loen enne läbi, aga ou well..  Ehk see pigem tekitab nüüd isu raamat lõpuni lugeda. Olen kuulnud, et ei olnud nii hea film, aga mulle väga meeldis! Ju mul oli täpselt seda filmi vaja! Ja muusika oli nii hea! Siuke vabaduse tunne tuli..  ja samas..

Kas tõesti on nii, et senikaua kui sa noor oled, on kõik võimalik.. ja siis? Ma siiski keeldun uskumast seda ja kavatsen oma ideaalses naiivses maailmas edasi elada!

“the only people for me are the mad ones, the ones who are mad to live, mad to talk, mad to be saved, desirous of everything at the same time, the ones who never yawn or say a commonplace thing, but burn, burn, burn like fabulous yellow roman candles exploding like spiders across the stars.”

― Jack Kerouac, On the Road

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik