Mina mina mina

2. Dec 2012

Julie Taymor “Across the universe” – pühapäev, kell on 11.27

Kategoorias: Film,nädalad...päevad...blablabla — villu @ 11:27

Mu ellu on saabunud uus armastus! Vaatasin filmi “Across the universe“, kus mängis selline hotikas, nagu Jim Sturgess. Ohh.. see film ise oli ka suht ok, armastuse teema oleks vabalt võinud olemata olla, kõige cool’im oli kui nad seal New York’s elasid ja nautisid elu.. Anywhoo. aga see Jim.. ahh.. ta on nii kuum! uuh!

hmm..mingid mõtted olid mul veel, aga need kadusid nüüd äkki ära.

Ja eile sattusin hostelisse ja jutustama Skinny-Guatemala-Mehega, kes oli juhuslikult Eestis tagasi paariks nädalaks. Naljakas.. aga tore oli, rääkis mulle igasuguseid reisilugusid. ohh.. Kes ei tea, siis aasta või rohkem tagasi me töötasime koos ja siis nüüd niiviisi väga juhuslikult nägime jälle. Ta ütles, et nad kutsuvad Eestit “the black whole”, sest siit ära saada on alati nii keeruline. Ja tõsi ta on vist..

Ma peaksin juba täna Viljandisse sõitma, aga obviously ma seda ei tee.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik