Mina mina mina

3. Jan 2013

paar päeva veel ja tagasi Viljandis ja tagasi asjalik (i hope)! – neljapäev, kell on 14.20

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 02:20

Mul on nii türa kopp ees! Reisimine on ainus aeg, kus ma olen normaalne, rahulik ja ei tegele mingite rumalustega. Isegi mu mõtted on normaalsemad. See emotsioneerimine siin ja igasuguste idiootsuste välja mõtlemine on liig! Ma ei viiiitsi enam!

Ja ütlused nagu “aga mine siis!” või .. “aga ära tee siis nii..”. Fuck that! Praegu tuleb lihtsalt teha mingeid asju, kuigi ei taha ja ei viitsi ja üldse.. siuke paigalelu on PASK!!! Hipitüdruk saatis mulle just igast cruise ship jobs‘e ja ohh.. miks ma ei saa juba minna!! Ma vihkan, et kõik peab nii kannatlik ja kaalutletud olema!

(aina enam kahtlen ses tantsupeo-asjas)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik