Mina mina mina

12. Jan 2013

..ja nüüd mõelge, millal ma viimati tõeliselt purjus olin?! – laupäev, kell on 4.27

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 04:26

Mu elu on lihtsalt uskumatu!

Mul on terve päev lihtsalt nii palju romantikat olnud, et uuuh..! Neljapäeval hakkasin koju minema ja pilgud kohtusid ühe nunnu saksa poisiga, kes Peterburis õppis.. aga kuna ma ära pidin minema, siis lubasime hommikul kohtuda. Ja kohtusimegi ja veetsime elutoreda päeva koos! Lõpuks oli raske isegi lahkuda.. aga tõesti.. Siuke sekundiga mõistsime üksteist, kõik jutud olid nii sujuvad ja need pilgud.. uuh! Lõpuks lihtsalt tunde vaatasime silma!

..ja hiljem.. new date.. ja tantsimist ja ooh..kõik läks NIIII hästi!! Hipitüdruk, mul on sulle lihtsalt üks üllatus! ;)   you might like that! ;)

Parem oleks, et ma mõne tunni pärast juba rongi peal oleksin!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik