Mina mina mina

18. Jan 2013

Andrea Arnold “Wuthering Heights” – reede, kell on 2.33

Kategoorias: Film,nädalad...päevad...blablabla — villu @ 02:33

Eks kõik, kes on lugenud “Vihurimäge” teavad, et oooh… mis lugu. Ja nüüd vaatasin selle uue “Wuthering Heights“‘i filmi ära. Nii hea! No mulle väga meeldis.. ja näitlejad olid sitaks kuumad!

Ilus lugu sellest, kui haige võib armastus olla. Ja kõik ongi nagu selline tühi väli. Niiviisi ma veits tunnen end mõnikord.. Ja see viimane lõpulugu mulle nii meeldib. Kõik oli kuidagi julgelt aus ja tore, ei olnud üle emotsioneerimist või mingit tüüpilist paska. Mumford & Sons “The Enemy”.

Natuke teistel teemadel ka siis.. pidin juba ammu magama või ammu õppima oma eksamiteks, aga siin tuli järjest juurde inimesi ja üks asi viis teiseni.. ja ohh.. lõpuks jõudsin veel jämmima muusikutega. Aga noh, nüüd õnneks tuli mõistus pähe ja nüüd juba voodis oma zebrateki all.  Hoidke mulle siis pöialt!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik