Mina mina mina

28. Jan 2013

Ma tahan, et see ei kaoks!!! – esmaspäev, kell on 0.34

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 12:34

Ma tunnen, et mul ei ole mõtet sellest rääkida, sest see ei muuda seda. Ma tahan rääkida, aga mitte kellelgi ei ole usku sellesse. Ja see natuke paneb ka mind tundma, et kas ma peaksin ka asju nii nägema? Põhiline vastus on “no vaatame kuu pärast uuesti”. Aga seekord ma tõesti tahan ka, et kuu pärast oleks, millest rääkida! Ja ka kolme kuu pärast!

See on nii naljakas, aga iga kord kui Swingi-Mehest lahkun, siis tekib tunne, et tahan veel. Ja iga kord enne kui me kohtume on mul nii awkward olla.  Või noh.. ei ole ka, pigem liblikad kõhus ja täiega siuke.. aaaaaaahhhhh!

Aga nüüd kui ma just koju jõudsin, siis just see, et kellelgi usku ei ole..  on kurb. Ma niiiii väga loodan, et see läheb aina paremaks! Sest siiani, ausalt, iga korraga on aina cool’imaks läinud! See on väga crazy! ahhh.. ja ta on niii hea suudleja!

PS! Olen üliuhke enda üle. Ühele savi-duche’le suutsin “ei” öelda, ma mõtlen oma maailmas, ma isegi ei reageerinud talle kuidagi. Ahhh, vot niiviisi mõjub Swingi-Mees mulle. Ja mitte ainult tema, vaid.. MINA tunnen nii ja otsustan nii!

Nagu öeldakse: “Head tüdrukud on kell 22.00 voodis ja kell 00.00 juba kodus.”

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik